Ohjeita asiakkaille

Maksutavat

Käteinen tai maksu tilille.

Saijakka FI97 4600 0010 7141 74

Viestiin varauksen tiedot (esim. 1h maastoratsastus) ja päivämäärä. 

Varauksen peruutus

Toivomme, että peruuntumisesta ilmoitettaisiin tallillemme aina! Peruutus olisi hyvä tehdä mahdollisimman aikaisin, viimeistään edellisenä päivänä klo 21.00 mennessä. Sairastapauksessa ratsastuksen saa perua samana päivänä. Mikäli varausta ei ole peruttu, veloitamme sen normaalisti.- Noudata annettuja ohjeita, ohjeet on tehty turvallisuuden ja viihtyvyyden varmistamiseksi. Ei sinun tarvitse muistaa kaikkia sääntöjä, kunhan kysyt rohkeasti mikäli jokin mietityttää tai on epäselvää.

- Saavuthan tallille vain terveenä

- Ratsastaminen tapahtuu omalla vastuulla. Tallilla on vastuuvakuutus, mutta suosittelemme kaikille ratsastajille henkilökohtaista tapaturmavakuutusta.

- Ole rehellinen ratsastustaidoistasi, sillä niiden oikeanlainen arviointi on ennen kaikkea turvallisuuskysymys! On myös kaikkien osallistujien kannalta miellyttävintä, mikäli voimme järjestää suunnilleen samantasoisia yhteisille vaelluksille. Kerro siis ratsastusta varatessasi jo ratsastajien taidoista ja aikaisemmasta kokemuksesta! Näin osaamme ennakoida ja suunnitella ratsastusta paremmin. Mikäli ryhmässä on eritasoisia ratsastajia, vauhti määräytyy aina ryhmän kokemattomimman ratsastajan taitojen mukaan. 

- Tule tallille sovittuun aikaan. Aloitamme kenttätunnit ja vaellukset sovittuna kellonaikana hevosten hoitamisella ja valmiiksi laittamisella. Autamme aina hevosten varustamisessa ja hoidossa sekä tarvittaessa esim. kiireisen aikataulun vuoksi varustamme ne asiakkaille valmiiksi. Ilmoita mahdollisesta myöhästymisestä mahdollisimman pian.

- Sää voi joskus johtaa tuntien peruuntumiseen tallin puolelta. Saat siinä tilanteessa tallilta viestin tai puhelun muutoksesta. 

- Ethän tule tallille varusteissa, joita olet käyttänyt toisella tallilla. Tämä on tärkeää hevosten hyvinvoinnin kannalta, sillä haluamme minimoida tartuntatautien riskin. Pese tai desinfioi huolellisesti muilla talleilla käyttämäsi vaatteet ja kengät ennen meille tuloa. Samoin kun menet meiltä jollekin toiselle tallille.

- Tallillamme kaikki ratsastajat käyttävät kypärää, jonka saat tarvittaessa lainaan. Halutessaan voi myös käyttää turvaliiviä, niitä myös lainattavissa.

- Pukeudu säänmukaisesti, jalkaan kannalliset kengät/saappaat (ei lenkkarit) ja joustavat housut, joissa ei ole hankaavia saumoja. Kerrospukeutumista kannattaa suosia. Talvella kylmä tulee helposti, haalarikaan ei ole huono vaihtoehto! Parempi olla liikaa vaatetta, kuin palella, jolloin ratsastuskokemuksesta ei tule parhain.

- Tupakointi hevosen selässä tai niiden läheisyydessä on kielletty. Emme myöskään luovuta hevosta alkoholin/päihteiden vaikutuksen alaisena olevalle henkilölle.

- Maastoilla on aina tallin puolesta vetäjä. Yksin ei saa lähteä ratsastamaan. Maastoillessa tulee noudattaa maastonvetäjän ohjeita ja pysyä jonossa määrätyssä järjestyksessä. Näin vältämme vaaratilanteita.

- Ratsastajien painoraja islanninhevosilla on noin 70-80 kg riippuen hevosesta ja ratsastajan fyysisestä kunnosta. 

- Älä mene aitauksiin ilman lupaa! Noudata erityistä varovaisuutta hevosten keskuudessa niiden syödessä tai laitumelta haettaessa. Pääosin kaikki hevosemme tulevat toimeen keskenään, mutta siitä ei ikinä ole 100% varmuutta.


Päivin Issikat / Kuusikuja 14, 86710 Kärsämäki / 040 5778062 /poniamma2@luukku.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!