Tallin väkeä

Tallin omistaja Päivi, ammattiltaan hevostenhoitaja, on valmistunut Kiuruvedeltä 1992. Päivi on ollut koko ikänsä hevosten kanssa tekemisissä ja nyt viimeiset 15 vuotta pyörittänyt pienimuotoisesti islanninhevosten kanssa asiakastallia ja aktiivisesti kehittänyt askellajiosaamistaan.

"Jokainen asiakkaani on minulle tärkeä ja tuo mahdollisuuden parantaa palvelua ja hevostaitojani."

Essi on kasvanut hevosten kanssa ja nuoresta iästään huolimatta taitava hevosten käsittelijä. 

Iisa pyörii tallitouhuissa myös mukana, pikkuhiljaa enemmän ja enemmän. Aika näyttää millainen heppahöperö hänestä kasvaa!

Jarski
Jarski

Jarski on suomenhevonen ja tallin väsymätön työmyyrä. Herrasmiehen elkein huolehtii tammahaareminsa lisäksi ratsastajat, reen vetohommat ja vaikka metsätyöt tarpeen tullen. Omistaja Hannele Mikkonen.

Bera fra Nevala
Bera fra Nevala

Beera on tallin johtajatamma. Tarvittaessa tämä 5-käyntinen mamma on hyvinkin säpäkkä, mutta toimii myös lapsilla joka tilanteessa. Essin oma hevonen.

Vinka fra Kangasharju
Vinka fra Kangasharju

Vinkka on Beeran ensimmäinen, nyt jo aikuinen varsa. Vinkalta löytyy selkeät askellajit ja se on asioihin mutkattomasti suhtautuva tamma.

Sofie fra Blaobrekkur
Sofie fra Blaobrekkur

Fiia on Tamma isolla Teellä ja oman arvonsa tunteva - olematta silti ilkeä. Herkkä, kaunis tamma, joka on harkiten asiakashommissa.

Smidur fra Halmeniemi
Smidur fra Halmeniemi

Smiidur on Satun oma hevonen, joka tekee ajoittain asiakashommiakin. Nuoreksi hevoseksi todella asiallinen ja järkevä jätkä.

Aimo´s Memory
Aimo´s Memory

Ylläpidossa oleva seitsemän vuotias lämppäri Aimo on luonteeltaan todella kiltti. Ratsastaessa Aimo kulkee kyllä nätisti vaikka vauhtia piisaakin.

5-vuotias suomenhevosruuna Tuima on ystävällinen vaikkei nimen perusteella ehkä uskoisi. Tuima on vain yksityiskäytössä. Omistaja Heidi Ervasti.

Pihan Tuima
Pihan Tuima
Rafael
Rafael

Shetlanninponi Rafael on erittäin suloinen ja pienten lasten suosikki, mutta tietenkin jääräpäinenkin välillä niinkuin rodulle on ominaista.  Isommatkin voivat harjoitella sillä vaikka poniagilityä. Rafael kulkee monesti maastoreissuilla matkassa narussa ja kotiin tullessa se saa juosta vapaana.

Tämä hurmaava veijari on 3-vuotias oripoika Jalmari. Jalmarin koulutus on vasta aluillaan, mutta tulevaisuudessa tämäkin toivottavasti lähtee mukaan maastoreissuille ja jopa kilparadoille. Käsitellessä Jalmari osaa käyttäytyä kunnolla eikä sitä tarvitse pelätä vaikka ori onkin. Jalmari ruunataan ennen ratsastuksen aloitusta. Toivotaan, että tästä jätkästä kasvaa fiksu ja luotettava kaveri.

Rimmu
Rimmu

Risteytysponi Rimmi on aivan huippu menopeli pienimmille ratsastajille talutusratsastukseen tai itsenäiseen menoon. Kärryillä ajokin onnistuu.

Tikru & Nasu
Tikru & Nasu

Kissat pitävät huolta tuholaistorjunnasta tallissa ja talossa.

Vogue & Pila Paradise
Vogue & Pila Paradise

Tallilla on myös kaksi koiraa, Voutsi ja Piila ovat hyvin ystävällisiä, vaikka nuoresta iästään huolimatta riehuvatkin.