Tallin väkeä

Tallin omistaja Päivi, ammattiltaan hevostenhoitaja, on valmistunut Kiuruvedeltä 1992. Päivi on ollut koko ikänsä hevosten kanssa tekemisissä ja nyt viimeiset 15 vuotta pyörittänyt pienimuotoisesti islanninhevosten kanssa asiakastallia ja aktiivisesti kehittänyt askellajiosaamistaan.

"Jokainen asiakkaani on minulle tärkeä ja tuo mahdollisuuden parantaa palvelua ja hevostaitojani."

Essi on kasvanut hevosten kanssa ja nuoresta iästään huolimatta taitava hevosten käsittelijä. 

Iisa pyörii tallitouhuissa myös mukana, pikkuhiljaa enemmän ja enemmän. Aika näyttää millainen heppahöperö hänestä kasvaa!

Jarski
Jarski

Jarski on suomenhevonen ja tallin väsymätön työmyyrä. Herrasmiehen elein huolehtii tammahaareminsa lisäksi ratsastajat, reen vetohommat ja vaikka metsätyöt tarpeen tullen. Omistaja Hannele Mikkonen.

Bera fra Nevala
Bera fra Nevala

Beera on tallin johtajatamma. Tarvittaessa tämä 5-käyntinen mamma on hyvinkin säpäkkä, mutta toimii myös lapsilla joka tilanteessa. Essin oma hevonen.

Vinka fra Kangasharju
Vinka fra Kangasharju

Vinkka on Beeran ensimmäinen, nyt jo aikuinen varsa. Vinkalta löytyy selkeät askellajit ja se on asioihin mutkattomasti suhtautuva tamma.

Sofie fra Blaobrekkur
Sofie fra Blaobrekkur

Fiia on Tamma isolla Teellä ja oman arvonsa tunteva - olematta silti ilkeä. Herkkä, kaunis tamma, joka on harkiten asiakashommissa. Yleensä Päivin ratsuna.

Smidur fra Halmeniemi
Smidur fra Halmeniemi

Smiidur on Oikarisen Satun hevonen, joka tekee asiakashommiakin. Nuoreksi hevoseksi todella asiallinen ja järkevä jätkä.

Pihan Tuima
Pihan Tuima

5-vuotias suomenhevosruuna Tuima on ystävällinen vaikkei nimen perusteella ehkä uskoisi. Tuima on vain yksityiskäytössä. Omistaja Heidi Ervasti.

Tämä hurmaava veijari on 3-vuotias oripoika Jalmari. Jalmarin koulutus on vasta aluillaan, mutta tulevaisuudessa tämäkin toivottavasti lähtee mukaan maastoreissuille ja jopa kilparadoille. Käsitellessä Jalmari osaa käyttäytyä kunnolla eikä sitä tarvitse pelätä vaikka ori onkin. Jalmari ruunataan ennen ratsastuksen aloitusta. Toivotaan, että tästä jätkästä kasvaa fiksu ja luotettava kaveri. Omistajat Essi Ja Päivi.

Tikru & Nasu
Tikru & Nasu

Kissat pitävät huolta tuholaistorjunnasta tallissa ja talossa.

Vogue & Pila Paradise
Vogue & Pila Paradise

Tallilla on myös kaksi koiraa, Voutsi ja Piila ovat hyvin ystävällisiä, vaikka nuoresta iästään huolimatta riehuvatkin.